Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a înregistrat vineri, până la ora 18.00, 437 de solicitări pentru cazuri grave, urgenţe de cod roşu şi galben, pentru aproape 95 dintre acestea fiind necesară intervenţia echipelor medicale în spaţii publice. Au fost , de asemenea, 33 de cazuri de leşin, cu şi fără pierderea conştienţei, pe fondul căldurii excesive, a declarat pentru News.ro, managerul SABIF, dr. Alis Grasu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De la ora 8 şi până la ora 18 au fost înregistrate 801 cazuri dintre care 473 de urgenţe de cod roşu şi galben. Este o creştere a numărului cazurilor de urgenţă. Din totalul acestor cazuri grave, 93 au fost în spaţii publice", a explicat managerul SABIF.

Potrivit medicului, din cele 93 de cazuri pentru care s-a intervenţi în locuri publice, 33 au fost leşinuri cu şi fără pierderea conştienţei.

Medicul recomandă bucureştenilor să evite plimbările prin soare la orele amiezii, să se îmbrace corespunzător, să bea multe lichide şi să evite alcoolul şi cafeaua în aceste zilele toride.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.