Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Simion Ştefan" din Alba Iulia trece, de luni, în scenariul roşu, cursurile urmând să se desfăşoare exclusiv online, după ce trei elevi, din clase diferite, au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a decis, duminică, suspendarea, începând de luni, a cursurilor didactice care presupun prezenţa în clase a elevilor şi cadrelor didactice de la Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Simion Ştefan" din Alba Iulia.

Decizia vine după ce trei elevi, din trei clase diferite, au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Astfel, unitatea de învăţământ a trecut în scenariul roşu, care presupune desfăşurarea online a cursurilor, pentru 14 zile de la confirmarea ultimului caz de infectare.

În judeţul Alba, au fost raportate, de la începutul pandemiei, 2.578 de cazuri de COVID-19, la cea mai recentă raportare pe 24 de ore fiind înregistrate 74 de cazuri noi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.