Semafoarele din municipiului Constanţa au montate, în locul luminii roşii, o inimioară pentru a fi în ton cu această perioadă în care se sărbătoresc atât Ziua Îndrăgostitiţilor, cât şi Dragobetele. Reprezentanţii Primăriei recomandă şoferilor să ţină cont de faptul că inimioara roşie înlocuieşte semnul ”Stop”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, semafoarele din Constanţa sunt în ton cu această perioadă, în care îndrăgostiţii sărbătoresc atât Valentine’s Day cât şi Dragobetele.

“Astfel, de miercuri, Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a montat în locul luminii de culoare roşie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârşitul lunii. Acest semn va fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe întreg bulevardul Tomis, de la intrarea în oraş, până la intersecţia cu bulevardul Ferdinand”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Primăriei recomandă conducătorilor auto să ţină cont de faptul că inimioara înlocuieşte semnul ”Stop” şi să nu se aventureze să treacă pe culoarea roşie a semaforului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.