Şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a afirmat că una dintre priorităţile sale în fruntea acestei instituţii este ca acţiunea de control să fie abordată într-un mod unitar, astfel încât să nu mai existe discrepanţe între comisariatele din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horia Constantinescu, numit săptămâna trecută în funcţia de preşedinte ANPC, după ce fusese şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi propune să nu existe discrepanţe între comisariatele din ţară în ceea ce ce priveşte acţiunea de control.

"Prioritatea este să abordăm într-un mod unitar tot ceea ce înseamnă acţiunea de control în aşa fel încât să nu mai fie discrepanţe între comisariatul Constanţa, Bucureşti, Târgovişte, să avem o abordare unitară, întocmirea documentelor să se facă pe acelaşi palier, atât ca prevenţii, cât şi ca sancţiuni, să putem avea o formulare unitară în răspunsuri, deciziile emise de comisarii şefi regionali să fie unele care să aibă o formă atât de redactare, cât şi un aspect comun”, a afirmat Horia Constantinescu.

El a mai afirmat că a avut o discuţie cu conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru a nu mai exista abordări diferite între cele două instituţii.

"Am vorbit ieri cu conducerea ANSVSA. Am stabilit că până la urmă trebuie să arătăm că facem aceeaşi treabă, să nu mai existe nici disensiuni şi abordări diferite pentru că realmente în această vară a apărut, nu neapărat că nu urmărim acelaşi interese, că nu reuşim să ajungem amândouă instituţiile la acelaşi azimut, adică un litoral extraordinar de curat”, a explicat Horia Constantinescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.