Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Alexandru Rogobete, susţine că prioritatea zero a conducerii Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) în loc să liciteze pentru spitale, este să liciteze pentru consultanţă. El a precizat că în şapte luni, ASSMB a scos în licitaţie servicii de consultanţă de peste 200.000 de lei. El lansează acuzaţii la adresa directorului general adjunct la ASSMB Oana Sivache, despre care afirmă că este ”pusă cu mâna de Vlad Vioculescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alexandru Rogobete o acuză, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pe Oana Sivache, director general adjunct la ASSMB, că semnează consultanţă pe bandă rulantă.  
“Sivache semnează consultanţă pe bandă rulantă! Cum? Cum să îţi baţi joc în halul ăsta de bucureşteni şi tot tu să fii cu gura mare? 
Prioritatea zero a conducerii ASSMB (Sivache pusă cu mâna de Vlad Vioculescu) în loc să liciteze pentru spitale, licitează pentru consultanţă. Ce ştiu ei mai bine. Ţineţi bine minte: proiectele pentru reabilitarea şi dotarea ambulatoriilor de specialitate au fost aprobate pe 2 februarie.  În 7 luni, ASSMB a scos în licitaţie servicii de consultanţă de peste 200.000 de lei. «Toleranţă ZERO pentru cei care risipesc bani din PNRR» nu este un slogan sau o ameninţare este un angajament. Ferm!”, a transmis Alexandru Rogobete.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.