Şcolile din Tulcea vor fi închise luni, din cauza viscolului şi ninsorilor puternice care au lovit judeţul, au decis reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În vederea creşterii gradului de siguranţă a elevilor, prefectul Alexandru Dan Munteanu, în calitate de preşedinte al CJSU, a dispus emiterea Hotărârii CJSU nr. 23/26.11.2023 prin care se suspendă cursurile cu prezenţă fizică în toate unităţile de învăţământ din municipiul şi judeţului Tulcea începând cu data de 27 noiembrie 20233, măsură valabilă până la încetarea manifestării tipurilor de risc asociate fenomenelor meteo”, au anunţat reprezentanţii CJSU Tulcea. 
 
De asemenea, în cadrul şedinţei CJSU s-a decis ca toate drumurile din judeţul Tulcea să rămănă închise circulaţiei. 
 
“Măsura rămâne în vigoare până la intrarea în stare de normalitate în ceea ce privesc fenomenele meteorologice care se manifestă pe teritoriul judeţului Tulcea”, a mai precizat sursa citată.
 
Judeţul Tulcea se află de mai mult ore sub cod roşu de viscol puternic, iar această atenţionare meteorologică este valabilă până la ora 20.00
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.