Şcolile din Târgu Mureş şi din alte şase localităţi din judeţul Mureş trec la scenariul online, după ce rata de infectare a depăşit 3 cazuri la mia de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În conformitate cu adresa transmisă de Direcţia de Sănătate Publică Mureş, din cauza ratei de incidenţă cumulată a cazurilor mai mare de 3 la 1000 de locuitori, unităţile de învăţământ din 7 unităţi administrativ teritoriale ale judeţului Mureş vor funcţiona în scenariul 3 (roşu) începând cu data de 19 octombrie 2020”, a transmis Prefectura Mureş.

Decizia a fost luaă pentru municipiul Târgu-Mureş şi localităţile Ungheni, Cristeşti, Cozma,  Sâncraiu de Mureş, Sângeorgiu de Mureş şi Sântana de Mureş.

Timp de 2 săptămâni, elevii şi cadrele didactice din aceste unităţi şcolare îşi vor desfăşura activităţile instructiv-educative online.

În judeşul Mureş au fost confirmate, de la debutul pandemiei, 3.169 de cazuri de coronavirus.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.