Edilul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, relatează, luni seară, că a fost acuzat de tatăl unui elev de la o şcoală din Trivale că este frig în clasă, copiii tremurând la doar zece grade. Primarul explică faptul că a aflat, după ce a dat mai multe telefoane, că direcţiunea nu a pornit centrala, întrucât urmează vacanţa şi spera să facă economie. ”Dacă mâine dimineaţă copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veţi avea de-a face cu mine”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deşi sunt plecat din ţară, astăzi după-amiază, am fost sunat de părintele unui copil de la clasa pregătitoare, Şcoala 13 "Mircea cel Bătrân" din Trivale. Mi-a reproşat că în clasă sunt doar 10 grade, iar copiii tremură de frig. Ca de obicei, de vină este primarul”, a scris, luni seară, pe Facebook, primarul din Piteşti.  

Cristian Gentea a precizat că a luat legătura cu directorul TermoCalor – care i-a confirmat că a început furnizarea agentului termic, dar Şcoala 13 are centrală proprie, nu este legată la sistemul centralizat.  

”L-am sunat de urgenţă pe domnul director Dan Teodorescu, cel care a luat legătura cu directorul şcolii, Dragoş Dinculescu. Acesta a recunoscut că este frig, că nu a pornit centrala. Ştiţi de ce? Pentru că săptămâna viitoare este vacanţă şi a crezut că mai poate "păcăli" şi săptămâna aceasta! Chiar dacă asta înseamnă să punem în pericol sănătatea copiilor?”, a mai scris primarul.  

Acesta le-a transmis un mesaj tuturor directorilor de unităţi de învăţământ: ”Atunci când aţi semnat contractul de management cu mine, v-am cerut să fiţi buni gospodari, să cheltuiţi cu grijă banul public şi să aveţi grijă de copii! Aţi promis că asta veţi face! D-le director Dinculescu, dacă mâine dimineaţă copiii nu vor intra în clase încălzite, vă promit că veţi avea de-a face cu mine! Şi, vă asigur că nu vă va fi deloc uşor...!”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.