SC Transport Călători Expres SA Ploieşti solicită consilierilor locali PNL şi USR să voteze majorarea capitalului social al societăţii pentru a-şi putea eşalona pe cinci ani datoriile către ANAF şi pentru a nu opri serviciul de transport public de călători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Consiliul sindical al Sindicatului Transportatorilor din Ploieşti, sindicat reprezentativ la nivelul S.C. Transport Călători Express S.A., sindicat afiliat la Blocul Naţional Sindical, a transmis joi, printr-un comunicat de presă, o reacţie la faptul că proiectul de hotărâre privind majorarea capitalului social al S.C. TCE S.A. prin aport în natură nu a primit şi votul consilierilor PNL şi USR din cadrul Consiliului Local Ploieşti şi astfel nu a fost aprobat.  
SC Transport Călători Expres SA Ploieşti susţine că şi-a îndeplinit până în prezent
obligaţiile  contractuale derivate din contractul de delegare a transportului public de călători în Municipiul Ploieşti în sensul prestării activităţii de transport pe traseele impuse de către Consiliul Local, cu frecvenţa impusă de către Consiliul Local precum şi cu tarifele impuse de către Consiliul Local
Astfel, SC Transport Călători Expres SA Ploieşti solicită ca să voteze consilierii PNL şi USR majorarea capitalului social al SC T.C.E. S.A. prin aport în natură astfel încât societatea să îşi poată eşalona pe cinci ani datoriile către ANAF – Mari Contribuabili şi prestarea Serviciului de Transport Public Local de călători să nu se oprească.
“Consiliul Local al Municipiului Ploieşti să procedeze la rectificarea bugetului local al Municpiului Ploieşti la capitolul transporturi cu sumele necesare pentru plata facturilor curente sau restante în valoare de circa şase milioane lei pe lună, conform contractului de delegare până la sfârşitul anului 2023.
În cazul în care revendicările noastre nu vor fi soluţionate în regim de urgenţă, ne rezervăm dreptul de a folosi alte mijloace specifice activităţii sindicale”, este o altă solicitare a SC Transport Călători Expres SA Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.