Un bărbat de 40 de ani este în stare gravă, fiind resuscitat şi intubat, după ce a căzut într-o fosă septică la o fermă de creştere a porcilor în judeţul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane de sex masculin cu vârsta aproximativă de 40 ani, aflat în stop cardio respirator, survenit în urma căderii acestuia în fosa septică a unei ferme de creştere a porcilor din localitatea Bogdand”, a transmis, marţi, ISU Satu Mare.

Sursa citată a precizat că la locul indicat s-a deplasat de urgenţă un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat ulterior şi elicopterul SMURD.  

”Totodată s-a cerut şi intervenţia Serviciului  Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, a cărui echipaj a ajuns prima dată, începând manevrele de resuscitare. La sosirea elicopterului SMURD, victima a fost predată echipajului medical, prezentând semne vitale”, a mai transmis ISU Satu Mare.

Potrivit pompierilor, victima a fost intubată şi ventilată mecanic, fiind transportată la  Spitalul Judeţean Satu Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.