Şase containere au fost cumpărate de Primăria Timişoara pentru a rezolva situaţia spaţiilor de învăţământ insuficiente la Şcoala Generală nr. 30 din municipiu, una dintre cele mai căutate unităţi din oraş şi singura unde elevii urmează cursurile şi după-amiaza. 140 de elevi vor învăţa în aceste containere, având toate condiţiile unei săli de clasă obişnuite, cu mobilier, spaţii de depozitare, coridor şi toalete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceprimarul municipiului Timişoara, Dan Diaconu, a declarat pentru News.ro că cele şase containere au sosit marţi la Şcoala Generală nr.30, una dintre cele mai căutate unităţi de învăţământ din municipiu.

Aceasta este singura şcoală din Timişoara unde elevii urmează cursuri după-amiaza, însă probleme de spaţiu mai au şi alte şcoli din Timişoara.

”Containerele, care sunt construcţii modulare, sunt descărcate în curtea şcolii, urmând ca în scurt timp să înceapă montarea lor”, a declarat Diaconu.

140 de elevi vor învăţa în cele şase containere, iar aceştia vor beneficia de toate condiţiile unei săli de clasă obişnuite, cu mobilier, spaţii de depozitare, coridor şi toalete.

Cele şase containere costă aproximativ 110.000 de euro, bani din bugetul local, şi au fost comandate în toamna anului trecut.

Primăria Timişoara intenţionează să mai cumpere alte 18 astfel de construcţii modulare pentru a rezolva şi situaţia spaţiilor din alte unităţi de învăţământ din oraş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.