Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Arad a fost extinsă şi dotată cu ajutorul fondurilor europene, anunţă Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest). Investiţia se ridică la peste 10 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Printr-un proiect finanţat prin Regio-POR 2014-2020, a fost construit un corp nou de clădire cu două niveluri şi o suprafaţă totală de peste 500 de metri pătraţi”, a anunţat ADR Vest pe pagina de Facebook.
 
Noul corp de clădire are: ansamblu de tomografie computerizată; o cameră destinata investigaţiilor cu ecograf;  zone de dezinfecţie; spatii de depozitare; zone de circulaţie; grupuri sanitare şi bBoxă de curăţenie.
 
Tot datorită acestui proiect, pacienţii care ajung aici, vor beneficia de un aparat de radiologie, de un computer tomograf şi de un ecograf.
 
Peste 10,5 milioane de lei au fost investiţi în proiect, dintre care 6,6 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile, a mai precizat ADR Vest.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.