Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 12 apeluri de urgenţă de la turişti care au avut nevoie de ajutor, câte două pentru Salvamont Gorj, salvamont Braşov şi Salvamont Neamţ. De asemenea, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit opt apeluri de la persoane care cereau informaţii despre zona montană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont, s-au primit 12 apeluri de urgenţă: 2 apeluri pentru Salvamont Gorj, 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 1 apel pentru Salvamont Bistriţa Năsăud, 1 apel pentru Salvamont Bihor, 1 apel pentru Salvamont Cluj, 2 apeluri pentru Judeţul Neamţ, 1 apel pentru Judeţul Braşov, 1 apel pentru Judeţul Cluj şi 1 apel pentru Judeţul Bacău.

Salvamontiştii au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi salvarea utirştilor care au avut nevoie de ajutor.

De asemenea s-au mai primit 8 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre zona montană.

Potrivit meteorologilor, în masivele Făgăraş şi Bucegi, la altitudini de peste 1.800 de metri, este risc însemnat de producere a avelanşelor. Stratul de zăpadă are 166 de centimetri la Bâlea Lac şi 142 la Vârful Omu


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.