Salvamontiştii din întreaga ţară au fost solicitaţi, în ultimele 24 de ore, pentru a interveni în 33 de situaţii. Cele mai multe apeluri le-au avut salvatorii montani din Buşteni şi Lupeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 33 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, a transmis, duminică, Salvamont România.  

S-au primit 6 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 6 apeluri pentru Salvamont Buşteni, 4 apeluri pentru Salvamont Sibiu, câte 3 apeluri pentru Salvamont Bran, Salvamont Predeal,  Salvamont Gorj, câte două apeluri pentru Salvamont Borşa şi Salvamont Municipiul Braşov şi câte un apel pentru salvatorii montani din Sinaia, Alba, Vrancea şi Bistriţa-Năsăud. 

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 40 de persoane, dintre acestea 18 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, au mai transmis salvamontiştii.  

S-au mai primit 15 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.