Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat, marţi seară, că România a semnat contractul cu Danemarca pentru revânzarea a peste un milion de doze de vaccin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am reuşit să valorificăm alte doze de vaccin. Deja am început negocierile şi discuţiile pentru revânzarea vaccinurilor care sunt în stocuri. Astăzi, de exemplu, am semnat contractul cu Danemarca căreia îi vor fi furnizate peste un milion de doze de vaccin. Cele care sunt deja duse către DSP-uri pentru a fi utilizate la nivel local nu vor mai fi luate de la acestea”, a anunţat, marţi seară, Ioana Mihăilă.

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că România va vinde, la preţul de achiziţie, peste un milion de doze de vaccin Danemarcei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.