Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, miercuri seară, că s-a vindecat de COVID-19. "Sunt vindecat şi mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă. Au fost două săptămâni ciudate în care aş minţi să vă spun că totul a fost simplu", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit şi bucuros să vă anunţ că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat şi mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă. Au fost două săptămâni ciudate în care aş minţi să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoţional şi, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depăşit şi cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. Gândurile voastre bune şi mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de nepreţuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câştigată şi de cei aflaţi în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienţi, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noştri ne dau şanse sporite în faţa acestei pandemii", a scris Negoiţă pe Facebook.

El a menţionat că a preferat ca în această perioadă să nu apară în spaţiul public.

"A fost alegerea mea prin care am vrut să transmit un mesaj de responsabilitate, în faţa unei boli necunoscute, tuturor celor care au încă dubii. Această pandemie trebuie tratată cu seriozitate, nu trebuie sa minimalizăm efectele bolii, nu trebuie să transmitem mesaje oamenilor că, deşi suntem infectaţi, totul este ok. Eu am vrut să transmit, prin tăcerea mea, că în faţa unei astfel de provocări legate de sănătate, orice alte probleme devin irelevante. Deci, dragii mei, protejaţi-vă, aveţi grijă de voi şi de familiile voastre şi fiţi convinşi că suntem destul de puternici să trecem şi peste această provocare", a explicat Robert Negoiţă.

El le-a transmis adversarilor politici "care au profitat de acest episod neplăcut" şi l-au "atacat în lipsă" că revine la treabă.

"Adică la cei 99% muncă pentru Sectorul 3. Pe ei îi las, în schimb, să se ocupe de cei 100% politică ieftină, că... deh e campanie electorală. Le promit totuşi că în acel 1% ce îmi rămâne mie pentru politică, îmi voi face timp să le mai explic încă o dată că în administraţia locală este vorba despre proiecte, nu de politicianism ieftin. Nu vreau să închei fără a mulţumi profesioniştilor desăvârşiţi de la Spitalul Victor Babeş, pentru grija, umanitatea şi efortul colosal pe care îl fac în această pandemie. Ei sunt CEI MAI BUNI!", a mai scris Negoiţă.

Robert Negoiţă a anunţat, în 26 august, pe Facebook că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 a făcut apel la toţi cei cu care a interacţionat să fie atenţi la orice posibil simptom şi chiar să se testeze, dacă au suspiciuni că ar fi ceva în neregulă cu ei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.