Procentele de creşteri salariale în sistemul de sănătate, respectiv serviciile de ambulanţă pe anul 2024, situaţia dezastruoasă a parcului de ambulanţe şi normativul de personal în serviciile de ambulanţă sunt subiectele pe care reprezentanţii sindicatului "Ambulanţa" îşi propun să le discute la întâlnirea de luni, cu premierul Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Luni, de la ora 14.00, prim-ministrul Marcel Ciolacu va primi la Palatul Victoriei delegaţia din partea serviciilor de ambulanţă formată din reprezentanţii Federaţiei Naţionale Sindicale ”Ambulanţa” din România, afiliată BNS, reprezentantul managerilor serviciilor de ambulanţă şi preşedintele ASAR.
 
Conform sindicaliştilor, subiectele discuţiilor şi analiză în vederea soluţionării sunt: propuneri de modificare şi completare a unor acte normative; stabilirea procentelor de creşteri salariale în sistemul de sănătate, respectiv serviciile de ambulanţă pe anul 2024 şi finalizarea proiectului de lege al salarizării unitare din unităţile bugetare; situaţia dezastruoasă a parcului de ambulanţe, din cauza încetării încheierii de contracte subsecvente pe anii 2020 – 2021 – 2022, conform Acordului-cadru 2019-2022. 
O altă temă de discuţie este normativul de personal în serviciile de ambulanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.