Reţeaua naţională de clinici de imagistică medicală Medima a deschis o nouă clinică în Bacău, printr-o investiţie în valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro. Serviciile oferite includ toate tipurile de examinări prin rezonanţă magnetică (RMN) şi tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigaţii avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Situată pe strada Erou Ciprian Pintea 29, clinica Medima Bacău oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT şi RMN realizate cu aparatură ultraperformantă şi de cea mai înaltă calitate. Astfel, odată cu această lansare, reţeaua Medima ajunge la 14 clinici operaţionale la nivel naţional. Clinica Medima Bacău este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Siemens MAGNETOM Altea 1.5T şi CT Siemens SOMATOM go.Up”, anunţă reprezentanţii Medima.

Gama largă de servicii medicale oferite în cadrul clinicii Medima Bacău acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanţă magnetică (RMN) şi tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigaţii avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa Medima Bacău este formată din medici radiologi de elită, specializaţi în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN şi CT. Directorul medical, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectaţi experţi în imagistică din România, cu o experienţă de peste 30 de ani. Coordonatorul clinicii Medima Bacău este Simona Patache, profesionistă în administrarea clinicilor medicale.

"Noua clinică Medima Bacău este rezultatul unei viziuni îndrăzneţe şi a unei munci de echipă extraordinară. Ne-am propus să creăm un mediu în care pacienţii să se simtă cu adevărat în siguranţă şi bine îngrijiţi. Tehnologia de ultimă generaţie, personalul medical dedicat şi abordarea noastră orientată către pacient se vor îmbina perfect încă o dată în cadrul celei de-a 14-a clinici Medima pentru a oferi servicii de excelenţă în domeniul sănătăţii”, afirmă medicul Gheorghe Iana.

Conform lui Vlad Ardeleanu, CEO Medima, ”este un moment cu adevărat special”, fiind astfel puse în practică obiectivele referitoare la îmbunătăţirea accesului populaţiei la investigaţii imagistice moderne, care au un impact crucial în prevenţia şi diagnosticarea timpurie a mai multor afecţiuni medicale.

”Ne-am propus să avem un impact pozitiv pe termen lung, să contribuim la creşterea speranţei de viaţă şi la facilitarea tratamentelor mai accesibile", spune Ardeleanu.

Simona Patache, managerul clinicii de la Bacău,  promite că echipa medicală va fi ”un partener de bază pentru sănătatea fiecărui pacient"

Medima este o reţea naţională de clinici de excelenţă în imagistică medicală, care oferă servicii de RMN/CT/PET-CT. Având 14 clinici moderne operaţionale şi planuri de dezvoltare, Medima afirmă că asigură pacienţilor acces la investigaţii imagistice de înaltă performanţă, realizate cu tehnologii moderne, la preţuri accesibile şi fără perioade lungi de aşteptare. Echipa Medima este formată din medici radiologi reputaţi, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, radiolog şi director medical al reţelei. În septembrie 2020, Medima s-a asociat cu fondul românesc de private equity, Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel naţional, iar în 2022 s-a alăturat proiectului şi fondul internaţional de private equity Integral Venture Partners, pentru creşterea proiectului într-un ritm şi mai accelerat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.