Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a actualizat lista localităţilor din acest judeţ în care se restricţionează deschiderea restaurantelor şi cafenelelor. Astfel, 35 de localităţi sunt vizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Hunedoara, prefectul judeţului, Vasilică Potecă, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a actualiza lista localităţilor hunedorene unde se pot desfăşura activităţi comerciale în domeniul HORECA.

”Membrii  C.J.S.U. au adoptat Hotărârea 22 din 07.09.2020, privind restricţionarea şi/sau menţinerea resticţiei privind desfăşurarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din afara sau din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, activităţi ale  operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc în interiorul clădirilor. Restricţionarea sau menţinerea restricţiei se aplică începând cu 08.09.2020, în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori”, se arată în comunicat.

Lista localităţilor unde se restricţionează sau se menţine interzicerea de reluare a activităţii este următoarea: Petrila, Balomir (Sântămărie – Orlea), Banpotoc (Hărău), Bozeş (Geoagiu), Brâznic (Ilia), Bucureşci, Câmpu lui Neag (Uricani), Chitid (Boşorod), Câmpa (Petrila), Crişan (Ribiţa), Fornădia (Şoimuş), Galaţi (Pui), Hondol (Certeju de Sus), Jieţ (Petrila), Lelese (Lelese), Măceu (Bretea Română), Mihăileni (Buceş), Orăştioara de Jos (Beriu), Păclişa (Toteşti), Rapoltu Mare, Romos, Sălaşu de Jos, Săliştioara (Vălişoara), Sântuhalm (Deva), Sarmizegetusa, Şesuri (Bucureşci), Silvaşu de Jos (Haţeg), Simeria Veche (Simeria), Tămăşasa (Mărtineşti), Tâmpa (Băcia), Tomeşti, Topliţa, Uroi (Simeria), Vălişoara şi Vărmaga (Certeju de Sus).

În judeţul Hunedoara, de la debutul pandemiei de coronavirus, au fost depistate 1.796 de cazuri de îmbolnăviri cu noul virus, două dintre ele în ultimele 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.