Brigada Rutieră anunţă că traficul rutier va fi restricţionat, timp de două zile, în intersecţia şoseaua Ştefan cel Mare - Calea Floreasca, întrucât se fac lucrări pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi, 09.12.2020 a.c., Brigada Rutieră a fost informată de către S.C. Distrigaz Sud Reţele cu privire la faptul că în intersecţia Sos. Ştefan cel Mare-Calea Floreasca, sensul de către Piaţa Victoriei, vor fi instituite restricţii temporare de trafic pe o durată de 48h în vederea remedierii unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale", a transmis Brigada Rutieră.
 
Ca urmare, Brigada Rutieră le solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.
 
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.