Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada A 1, atât pe tronsonul Bucureşti-Piteşti, cât şi pe Sibiu – Orăştie, pentru lucrări şi trasarea de marcaje. Pe unele porţiuni, restricţiile sunt valabile până joi, la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, până la ora 19.30, se vor executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 67 şi 90, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti.

”Sfătuim conducătorii auto să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona acestor lucrări şi să semnalizeze din timp schimbarea benzilor de rulare”, a transmis Centrul Infotrafic.

De asemenea, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, circulaţia rutieră este restricţionată pe anumite porţiuni ale sensului de mers Deva - Sibiu, în vederea executării de lucrări asupra părţii carosabile.

Astfel, între kilometrii 254 şi 252,se restricţionează prima bandă şi cea de urgenţă, de miercuri, până joi la ora 19:00.

În plus, între kilometrii 242 şi 240,sunt restricţionate tot banda unu, precum şi cea de urgenţă, mierc uri, până la ora 19.00.

”La kilometrul 247, este restricţionată parţial breteaua de acces, pentru reparaţii la parapetul metalic, miercuri, până la ora 15.00”, a transmis Infotrafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.