Un restaurant din Medgidia a fost închis temporar de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, după ce echipele de control au găsit produse expirate şi depozitate în condiţii neconforme, mizerie, dar şi muşte şi gândaci congelaţi în lada frigorifică. De asemenea, unitatea respectivă a fost amendată cu suma de 20.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că echipele de control ale instituţiei au verificat restaurantul Perla Dobrogei din Medgidia. Comisarii instituţiei au găsit produse expirate, mărfuri depozitate în condiţii neconforme, mizerie, produse cu starea termică schimbată şi unele care puteau pune în pericol sănătatea consumatorului.

De asemenea, într-o ladă frigorifică, printre mărfurile depozitate acolo, echipele de control au găsit muşte şi gândaci congelaţi.

Toate produsele cu probleme au fost retrase de la comercializare.

Horia Constantinescu a menţionat că restaurantul a fost închis temporar până la remedierea deficienţelor.

De asemenea, unitatea a fost amendată cu 20.000 de lei. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.