Restaurantul Rustic din municipiul Constanţa a fost închis temporar de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, după ce au fost descoperite sute de kilograme de carne şi peşte fără elemente de identificare şi cu stare termică schimbată, fiind găsite şi spaţii de depozitarii improprii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că, luni, comisarii instituţiei au mers în control la restaurantul Rustic din Constanţa.

Ei au găsit sute de kilograme de carne şi peşte, diverse sortimente, care nu aveau elemente de identificare, produsele alimentare având şi starea termică schimbată.

De asemenea, echipele de control au constatat că nu erau respectate regulile în privinţa condiţiilor de depozitare şi de păstrare a alimentelor, fiind identificate şi probleme cu igiena.

Horia Constantinescu a spus că pentru toate neregulile constatate restaurantul Rustic a fost închis temporar, urmând să fie stabilită şi o sancţiune, iar produsele alimentare cu probleme au fost retrase de la comercializare. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.