Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 şi 46 vor circula, din nou, prin Piaţa Victoriei din Capitală, începând de luni, ca urmare a finalizării lucrărilor de remediere a reţelei de termoficare de pe Bulevardul Ion Mihalache, în zona Spitalului Filantropia, anunţă RATB, care precizează că, tot de luni, linia navetă 624 se desfiinţează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, linia 24 va reveni, de luni, pe traseul de bază de la interseclia Bd. Ion Mihalache/Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Berzei, până la capăt de linie "Vasile Pârvan”, cu întoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. lonel Perlea, Str. Grigore CobăIcescu, Str. Berzei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază, potrivit reprezentanţilor RATB.

Totodată, liniile 42 şi 45 vor reveni pe traseele de bază de la intersecţia Bd. Ion Mihalache/ Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, până la terminalul "Gara de Nord", cu întoarcere pe Calea Griviţei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseele de bază.

Linia 46 va reveni, de asemenea, pe traseul de bază de la intersecţia Şos. Nicolae Titulescu/ Str. Dr. Felix, pe Str. Dr. Felix, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, până la terminalul ŢGara de Nord", cu întoarcere pe Calea Griviţei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, Str. Dr. Felix, Pasajul Victoriei, apoi traseul de bază.

Tot de luni, în urma creării condiţiilor de circulaţie pe Bulevardul lon Mihalache în zona intersecţiei cu Bulevardul Banu Manta, se reînfiinţează staţiile de autobuze "Bd. Banu Manta" (în ambele sensuri) pentru liniile 205 şi 300, mai informează RATB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.