Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan le cere proprietarilor de spitale private să se alăture spitalelor publice în gestionarea crizei sanitare generate de pandemia de COVID-19. "Îi rog inclusiv pe cei care primesc bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, fiind proprietari de spitale private, şi care nu au dat un pat pentru ajutor în COVID, să înţeleagă că e un moment pentru România în care trebuie şi ei să facă efort”, a transmis eurodeputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vreau să fac un apel. Îi rog inclusiv pe cei care primesc bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, fiind proprietari de spitale private, şi care nu au dat un pat pentru ajutor în COVID, să înţeleagă că e un moment pentru România în care trebuie şi ei să facă efort, nu doar sistemul public. Iar managerii de spitale care se opun trecerii, după modelul valului 1 şi 2, ca spitale COVID sau măcar ca secţii COVID, să înţeleagă că România are nevoie de un efort colectiv şi să nu stea departe de zona COVID", a declarat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Digi 24.
 
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 15.733 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 3.119 sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 382 de persoane au decedat. Au fost raportate 8 decese anterioare acestei perioade. La ATI sunt internaţi 1.676 de pacienţi cu COVID-19. 451 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 35 dintre ei fiind la ATI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.