Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a afirmat că neînţelegerile din coaliţie nu au afectate neapărat ministerul pe care îl conduce. El a exprimat speranţa să existe o stabilitate la nivelul Guvernului, deoarece o instabilitate poate să afecteze toate ministerele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alexandru Rafil a a fost întrebat, duminică, la postul B1 TV, ce efecte au neînţelegerile din coaliţie asupra ministerului Sănătăţii.
 
„Neînţelegerile din coaliţie nu au afectat neapărat Ministerul Sănătăţii. Sper să existe o stabilitate la nivelul Guvernului pentru că o instabilitate la nivelul Guvernului în mod evident poate să afecteze toate ministerele, implicit ministerul Sănătăţii. Nu cred că îşi doreşte nimeni aşa ceva într-o situaţie de criză economică, generată de ce se întâmplă cu energia, războiul din Ucraina. Cred că stabilitatea Guvernului este esenţială şi echilibrul, buna credinţă şi respectarea angajamentelor politice sunt foarte importante, să meargă mai departe într-o formulă schimbată din luna mai când ar trebui să se petreacă schimbarea primului ministru, conform înţelegerii politice”, a declarat Alexandru Rafila.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.