Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila le transmite candidaţilor la Universităţile de Medicină că, dincolo de interes, trebuie să existe multă muncă şi vocaţie pentru ajutorarea şi îngrijirea pacienţilor, iar aceste calităţi se câştigă în timpul educaţiei universitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Interesul pentru practicarea profesiunii în domeniul Sănătăţii este necesar pentru asigurarea resurselor umane din domeniu. Dincolo de interes, trebuie să existe multă muncă şi vocaţie pentru ajutorarea şi îngrijirea pacienţilor, iar aceste calităţi se câştigă în timpul educaţiei universitare, împreună şi de la cadrele didactice ale Universităţilor şi Facultăţilor de Medicină. Mult succes participanţilor la concursurile de admitere din domeniul medical din întreaga ţară!”, a scris pe Facebook ministrul Sănătăţii.
Duminică, începând cu ora 9, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti a organizat examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă, pentru ocuparea celor 1.625 de locuri scoase la concurs (1.245 –finanţate de la bugetul de stat, 380 – cu taxă) fiind înscrişi 3.844 de candidaţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.