Şeful DSU, Raed Arafat, susţine că nu poate fi de acord cu legalizarea drogurilor. ”Gândiţi-vă că sunt ţări care au legalizat marijuana şi devine mult mai greu să controlezi câţi au fumat şi au urcat la volan”, a spus Raed Arafat, la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Raed Arafat a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă SMURD intervine la mai multe accidente cauzate de consumul de droguri, spre deosebrie de anii trecuţi. 
 
„Noi, când intervenim la accidente, nu avem date dacă sunt cauzate de consumul de droguri sau de consumul de alcool. Asta se află după. Dar din ce vedem la controalele de la poliţie, e un fenomen care există şi care trebuie controlat şi stopat. Gândiţi-vă că sunt ţări care au legalizat marijuana şi devine mult mai greu să controlezi câţi au fumat şi au urcat la volan”, a spus Raed Arafat. 
 
Întrebat dacă susţine legalizarea consumului de marijuana, şeful DSU a negat categoric. 
 
”Eu cu drogurile n-am cum să fiu pe varianta legalizării lor. Există studii care spun că dacă anumite droguri se legalizează, scade traficul ilicit de droguri. Trebuie văzut care este balanţa. Trebuie discutat şi cu ţările care au legalizat, să vedem dacă sunt mulţumite. Dacă stai cu ele în culise, s-ar putea să auzi păreri care nu sunt dintre cele care se vehiculează în public”, a adăugat Raed Arafat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.