Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat că în România situaţia privind pandemia de COVID-19 este foarte bună şi chiar suntem într-o uşoară scădere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La acest moment, situaţia privind pandemia, situaţia epidemiologică, în România, este foarte bună. România, cu toate măsurile pe care le-a luat, inclusiv că avem vaccinaţi 20 la sută, suntem la patru milioane şi jumătate de vaccinaţi, asta toat e au jucat un rol în situaţia în care ne află, acum. Clar că mai este de lucrat România stă bine ca număr de cazuri, de decese pe zi, de vaccinare”, a declarat Raed Arafat, marţi, la finalul şedinţei de Guvern.
 
Arafat a adăugat că nu sunt înregistrate creşteri ale cazurilor de coronavirus.
 
”La acest moment datele ne arată că suntem stabili şi chiar într-o uşoară scădere mai departe. Deci nu s-a schimbat, nu avem creşteri. Monitorizăm foarte atent. La acest moment datele arată o stabilizare cu o uşoară scădere”, a declarat Arafat.
 
Întrebat care va fi situaţia în toamnă, secretarul de stat a precizat că rămâne un semn de întrebare.
 
”Foarte greu de spus, depinde de varinate, depinde de multe aspecte şi inclusiv de vaccinare. Toamna rămâne cu semn de întrebare”, a declarat Raed Arafat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.