Şeful Departaentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă, luni seară, că cei care protestează faţă de noile restricţii impuse de Guvern şi cntestă pandemia przintă nişte pucte de vedere pe care trebuie să le probeze. ”Realitatea din România este alta din punct de vedere a pandemiei”, afirmă Arafat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am ce să comentez, decât că protestează şi vin cu puncte de vedere pe care trebuie să le probeze. Realitatea din România este alta din punct de vedere a pandemiei”, a eclarat, luni seară, la Digi 24, Raed Arafat.

Şeful DSU a prezentat evoluţia cifrelor în ultimele săptămâni şi a arătat că România a intrat în valul al treilea al pandemiei cu mai multe paturi de ATI pline, faţă de valul doi.

”Dacă luăm cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram în 5-6 martie: la 47.000. În 28 feb - 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decât dublat ca şi cazuri şi poate lua o tendinţă de creştere dacă nu respectăm regulile”, a mai afirmat Arafat.

”Cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”, a adăugat şeful DSU.

Mii de persoane protesteză, luni, în întreaga ţară, faţă de noile restricţii impuse de Guvern.

La proteste se cere inclusiv demisia lui Raed Arafat.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.