RADET anunţă că luni, la ora 17.00, a început furnizarea agentului termic pentru încălzire către consumatorii urbani din Bucureşti, căldura urmând să fie resimţită treptat în apartamente, iar în cursul zilei de marţi să atingă parametrii normali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) anunţă că, în ultimele zile, prin efectuarea probelor la cald, căldura s-a resimţit în sectoarele 2, 3, 4 şi parţial în sectoarele 1, 5 şi 6.

După terminarea probelor, toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare vor beneficia de căldură, precizează RADET.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Regia menţionează că, din cauza inerţiei termice a sistemului de termoficare şi a clădirilor, căldura va fi resimţită treptat în apartamente, urmând ca, în cursul zilei de 11 octombrie, să fie la parametri normali.

Reprezentanţii RADET mai arată că, punctual, pot apărea deficienţe în furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură, care însă vor fi soluţionate cu celeritate.

Lipsa încălzirii la unele scări de bloc poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol, urmare a solicitărilor venite de la locatari, susţine RADET, care precizează că, până luni, aproximativ 3.000 din totalul celor 10.500 de asociaţii de proprietari au solicitat amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.