Protestatarii din Bucureşti au ajuns în faţa Parlamentului şi strigă ”DNA să vină să vă ia”. Numărul lor a crescut la peste 15.000, coloana întinzându-se din Piaţa Constituţiei până dincolo de Piaţa Unirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, câteva mii de oameni se adunaseră în Piaţa Victoriei, iar la ora 19.00 au plecat în marş spre Parlament pentru a protesta faţă de modificările la legile justiţiei.

Numărul protestatarilor a crescut pe traseu. Traficul rutier este blocat pe un sens pe Bulevardul Magheru şi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Oamenii s-au oprit câteva minute în Piaţa Universităţii, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei din 1989, au cântat Imnul naţional şi au scandat ”România, trezeşte-te!”.

Oamenii scandează ”DNA să vină să vă ia”, Justiţie, nu corupţie”, ”Dragnea nu uita România nu-i a ta”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, ”Jos Guvernul”, ”PSD ciuma roşie”, ”CCR sluga PSD”. ”Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, ”Noaptea hoţi, ziua mafioţi”, au steaguri tricolore, suflă în vuvuzele şi bat în tobe.

Câteva sute de persoane se adunaseră în Piaţa Victoriei încă de la ora 18.00, ora de debut a protestului împotriva modificărilor la legile justiţiei.

Peste 10.000 de oameni protestează şi în mai multe oraşe din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.