Un protest spontan are loc joi la Casa Judeţeană de Pensii din Timişoara, angajaţii fiind nemulţumiţi că Guvernul nu le măreşte salariile de la 1 ianuarie aşa cum le-a promis, ci că majorarea se face în două tranşe, prima în ianuarie 2024 şi cea de-a doua ăn iunie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un protest spontan pentru că guvernanţii nu s-au ţinut de cuvânt. Am primit OUG cu modificarea salariala si vor sa ne dea firimituri, jumătate din ce s-a negociat în prima fază, alinierea cu salariile CNPP. Adică jumătate ne dă în luna ianuarie şi cealaltă jumătate în luna iunie 2024. Altceva s-a negociat şi acum nu se respectă”, a declarat Maria Vişan de la Casa de Pensii Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii din Timiş, angajaţii ar putea relua greva generală din data de 3 ianuarie.

Joi mai mulţi angajaţi au ieşit în faţa instituţiei purtand pancarte pe care scria ”Profesioniştii se ţin de cuvânt” sau ”Ne-aţi dus cu zăhărelul”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.