Câteva zeci de angajaţi ai SC Termo Ploieşti SRL, firmă a Consiliului Local Ploieşti care asigură activitatea de termoficare în sistem centralizat în municipiul Ploieşti, au ieşit la poarta societăţii, joi, pentru a protesta faţă de faptul că salariile nu au fost virate la timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aproximativ 30 de angajaţi ai SC Termo Ploieşti SRL au ieşit la poarta firmei, situată în zona localităţii Brazi, nemulţumiţi că salariile nu au fost virate la timp. Drepturile salariale ale angajaţilor firmei Consiliului Local trebuia să fie livrate miercuri.
Oamenii sunt de asemenea nemulţumiţi de faptul că nu au primit nici primele, în cuantum de 300 de lei brut, prevăzute prin contractul de muncă pentru perioada Crăciunului.
Livrarea de agent termic şi apă caldă în municipiu nu a fost afectată în urma protestului neanunţat, activitatea în incinta societăţii fiind asigurată de echipe de permanenţă.
Protestul s-a încheiat în condiţiile în care angajaţilor le-au fot virate, joi, salariile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.