Mai multe asociaţii de elevi din ţară protestează, vineri, faţă de situaţia actuală a educaţiei din România şi solicită guvernanţilor începerea noului an şcolar la 1 septembrie şi garantarea unui număr minim de zile de şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Având în vedere situaţia actuală a educaţiei din România, asociaţiile reprezentative ale elevilor revendică: garantarea unui număr minim de zile de şcoală; începerea anului şcolar 2021-2022 pe 1 septembrie”, a anunţat Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC). 
 
AEC a precizat că vineri, de la ora 10.00, reprezentanţii asociaţiei vor depune la un oficiu poştal din Constanţa un colet care va ajunge la Administraţia Prezidenţială. Acţiuni similare vor desfăşura şi asociaţiile elevilor din Maramureş, Bacău, Mureş, Vâlcea, care vor depune acelaşi colet, către acelaşi destinatar.
 
Conţinutul coletului nu a fost dezvăluit de asociaţiile de elevi, acest lucru urmând să fie făcut vineri. 
 
De asemenea, Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov se va afla, vineri dimineaţă, în faţa Administraţiei Prezidenţiale pentru a depune pachetul.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.