Proprietarii de autovehicule hibrid şi electrice înmatriculate în Bucureşti vor putea depune, începând din 11 iulie, documentele pentru a obţine gratuitate la folosirea parcărilor publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Străzilor a anunţat, joi, că pentru punerea în aplicare a Hotărârii Consiliului General privind utilizarea gratuită a parcărilor publice de utilitate generală de către posesorii de autovehicule hibrid şi electrice înmatriculate în Bucuresti, aceştia trebuie să depună, din 11 iulie, la sediul Departamentului Exploatare Parcaje din Bulevardul Schitul Măgureanu nr. 10A, documentaţia necesară pentru înregistrare.

Hotărârea CGMB prevede că identificarea vehiculelor care beneficiază de gratuitate se va face printr-o vignetă eliberată de Administraţia Străzilor, care va fi postată în interiorul maşinii, în partea din faţă, la loc vizibil, sau pe interiorul parbrizului, în colţul din dreapta sus.

În Bucureşti sunt înmatriculate 1.610 autovehicule hibrid şi electrice, ceea ce reprezintă o creştere de 250 la sută din 2008 până în 2015. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.