Institutul Naţional de Sănătate Publică anunţă, luni, primele două decese confirmate cu virusul gripal, în sezonul 2021 – 2022. Este vorba despre o femeie de 78 de ani din Olt şi un bărbat de 58 de ani din Timiş. Niciunul dintre cei doi pacienţi nu era vaccinat împotriva gripei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

INSP anunţă, luni, că a murit un bărbat în vârstă de 58 de ani, din judeţul Timiş, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal. El a fost confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, iar decesul a survenit în 14.04.2022.  

De asemenea, a decedat o femeie în vârstă de 78 de ani, din judeţul Olt, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinată anti-gripal. Femeia a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip H3, iar duminică a decedat.  

Potrivit autorităţilor, acestea sunt primele două decese confirmate cu virusul gripal, în sezonul 2021 – 2022. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.