Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă le transmite bucureştenilor să fie responsabili şi să nu iasă cu maşina în această perioadă de cod portocaliu de ninsori şi viscol, pentru a nu bloca traficul şi pentru a lăsa utilajele de deszăpezire să intervină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Să ne pregătim de ce-i mai rău, Doamne ajută să nu fie cazul! Nu facem altceva decât să reamintim că, atunci când vremea este extremă şi sunt căderi de mari cantităţi de zăpadă, ar trebui să evităm să ieşim cu maşinile în trafic. Am văzut nu puţini care nu conştientizează că deszăpezirea se face cu utilaje, iar dacă traficul e blocat, nu putem interveni. Trebuie să fim responsabili, să contribuim toţi şi cea mai bună contribuţie ar fi să nu ieşim cu maşina în trafic în astfel de împrejurări", a declarat duminică primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, în cadrul Comandamentului de iarnă convocat la Primăria Capitalei
 
Negoiţă a făcut apel la şoferi să aibă grijă unde parchează, mai ales în locurile înguste, pe străduţe.
 
"Trebuie să fim cu grijă cum parcăm maşinile, mai ales pe străduţe, acolo unde oricum intervenim cu dificultate, din cauză că locul este strâmt şi să fim cu gândul nu doar la deszăpezire, poate este nevoie de o salvare, de o maşină de pompieri. Trebuie să fim cu grijă şi să nu  deranjăm circulaţia", a mai spus primarul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.