Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că va propune ca o parte importantă a bugetului local dedicat sectorului cultural în 2021 să fie accesibilă instituţiilor culturale independente şi că Primăria va veni curând cu un ajutor de urgenţă pentru sectorul cultural independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aşa cum spun de mult, voi propune ca o parte importantă a bugetului local dedicat sectorului cultural în 2021 să fie accesibilă instituţiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte”, anunţă primarul Capitalei într-o postare pe Facebook.
În acelaşi timp, el afirmă că Primăria Capitalei va veni curând cu un ajutor de urgenţă pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta să treacă peste această perioadă dificilă, cauzată de COVID-19.
”Există acordul Consiliului General, aşteptăm acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurenţei. Suntem alături de actul cultural din Bucureşti şi stimulăm iniţiativa culturală în mod deschis, transparent”, precizează Nicuşor Dan.

Pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află informarea referitoare la ajutorul de stat pentru finanţarea Programului „Susţinem Cultura în Bucureşti”, destinată sectorului cultural independent din Municipiului Bucureşti

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.