Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5 de tramvai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom reabilita linia 5 de tramvai. Am lansat în SEAP licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5, parte a obiectivului de investiţii „Reabilitarea sistemului rutier pe Str. Barbu Văcărescu şi Str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu de la Şos. Ştefan cel Mare la Pod Băneasa””, a scris pe Facebook primarul Capitalei.
Conform edilului, pentru reabilitare, se vor executa lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substaţia de tracţiune Nordului, sistemul de iluminat public.
Totodată, vor fi şi lucrări de relocare semaforizare pe Bdul Barbu Văcărescu şi str. Alexandru Şerbănescu, precum şi lucrări la reţelele edilitare.
Nicuşor Dan invită companiile interesate să participe la acest proiect despre care afirmă că este important pentru transportul public din Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.