Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), susţine vaccinarea şi afirmă că oamenii trebuie să înţeleagă că aceasta este soluţia. Acesta precizează că este vaccinat cu ambele doze, are în continuare anticorpi şi nu-i convine că trebuie să poarte masca pe stradă şi că nu poate participa la meciuri sau să meargă la teatru. ”Nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a transmis, marţi, că Primăria a luat toate măsurile necesare pentru a respecta ultimele restricţii impuse de Guvern, iar toate serviciile din sunt funcţionale. 

Primarul face apel la vaccinare.  

”Oricum oamenii trebuie să înţeleagă că soluţia este vaccinarea. Nici mie nu-mi convine, care m-am vaccinat de două ori şi am 5.000 de unităţi de anticorpi, să fiu nevoit să port masca pe stradă, să nu pot merge la un meci de handbal, la un teatru”, a declarat, marţi, primarul din Buzău.  

Acesta consideră că niciun Guvern nu doreşte să omoare oameni: ”Trebuie să fim uniţi şi să avem încredere pentru că nu cred că undeva în lume guvernele încearcă să îşi omoare propriile popoare. Doar noi si bulgarii care, poate nu întâmplător, suntem pe ultimele două locuri în Europa şi din punct de vedere economic dar şi la vaccinare. Este o măsură necesara luată de Guvern şi o susţin cu toată tăria chiar dacă pe social media am fost puternic înjurat că am invitat oamenii la vaccinare".  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.