Primăria Sectorului 5 a anunţat, joi seară, că Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra) a fost închis de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) în urma unor controale la care s-a constatat că băutura era depozitată pe jos, lipseau aparatelor de aer condiţionat, iar tenculaia era desprinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 5, controlul a fost făcut de Poliţia Economică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, la Teatrul de Vară Capitol (Grădina Alhambra), în urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor privind organizarea unui concert la care urmau să participe mai mulţi minori.

”Inspectorii ANPC au constatat că locaţia era improprie organizării unui eveniment de o asemenea anvergură şi au găsit mai multe nereguli: băutura era depozitată pe jos, aerul era irespirabil (nu există aparate de aer condiţionat), iar tencuiala se desprindea de pe pereţi. În urma celor constatate, evenimentul a fost suspendat şi locaţia a fost închisă de către inspectorii ANPC”, a arătat sursa citată.

Reprezentanţii Primăriei au anunţat că Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 5 va face o sesizare la Primăria Capitalei, Disciplina în Construcţii şi Ministerul Culturii cu privire la suspiciunea că s-ar fi adus modificări asupra construcţiei, aceasta fiind poziţionată în zona construită protejată “Brezoianu 46”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.