Copiii cu vârste cuprinse între 12-15 ani, pentru a căror vaccinare Agenţia Europeană a Medicamentului a autorizat folosirea serului produs de Pfizer-BionTech, vor putea fi imunizaţi împotriva COVID-19, în primul centru mobil de vaccinare din Capitală, destinat adolescenţilor. Centrul se va deschide sâmbătă, la prânz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Amenajat de Primăria Sectorului 4 în parcul Lumea Copiilor (zona rotondă), în imediata apropiere a centrului de vaccinare de la Palatul Naţional al Copiilor, noul centru mobil va avea două puncte de imunizare, în care se va administra serul produs de Pfizer-BionTech”, a transmis, vineri seară, Primăria Sector 4, printr-un comunicat de presă.

Centrul mobil va fi deschis zilnic, în intervalul orar 08:00 – 20:00, timp în care copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani vor putea fi vaccinaţi împotriva COVID-19, cu acordul părinţilor/reprezentanţilor legali.

”Aceştia îi vor însoţi, de altfel, pe copii şi vor completa formularele pe care le vor primi de la registratorii centrului. Ulterior, copiilor li se va administra prima doză a vaccinului, în aceeaşi cantitate de 0,3 ml utilizată şi pentru imunizarea adulţilor, după care vor rămâne sub supraveghere, într-o zonă de post-vaccinare, pentru un interval de 15 minute”, a mai transmis Primăria Sector 4.

Centrul va fi deschis, sâmbătă, la ora 12.30.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.