Primăria Ploieşti a anunţat, joi, că vor fi închiriate două cazane de apă fiartă pentru a evita oprirea apei calde în municipiu, din cauza unor lucrări realizate de Termoficare Prahova la CET Brazi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Ploieşti a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că primarul Andrei Volosevici a cerut clarificări în ceea ce priveşte decizia societăţii Termoficare Prahova SA de întrerupere a furnizării apei calde pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la CET Brazi.  

Edilul a anunţat că a solicitat ca lucrările la CET Brazi să se încheie cât mai repede.  

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Am luat act de propunerea societăţii de a închiria două cazane de apă fiartă pentru a evita sistarea furnizării apei calde în municipiul Ploieşti. După cum se ştie, aceste lucrări privind repararea CAF 2 şi închirierea celor două CAF-uri de la firma Bosch sunt la reţeaua primară de distribuţie, care aparţine Consiliului Judeţean Prahova. Voi informa consilierii locali de propunerea venită din partea Termoficare Prahova SA pentru a putea decide care este forma legală prin care se poate implica şi Municipiul Ploieşti. Totodată, solicit public Consiliului Judeţean Prahova să demareze procedura de închiriere a celor două cazane şi să finanţeze investiţiile necesare pentru repunerea în funcţiune, cât mai rapidă, a CAF 2 de la  CET Brazi, având în vedere că acesta este în patrimoniul judeţului”, a transmis primarul Ploieştiului.  

El a precizat că varianta întreruperii furnizării apei calde în municipiu este inadmisibilă.  

“De asemenea, solicit ADI Termo Prahova să monitorizeze cu foarte mare atenţie modul de desfăşurare a acestor investiţii, pentru a nu exista sincope în furnizarea agentului termic în municipiul Ploieşti. Varianta de întrerupere a furnizării apei calde în Ploieşti este inadmisibilă în secolul XXI”, a declarat primarul Andrei Volosevici. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.