Primăria Medgidia a fost amedată de Garda de Mediu Constanţa pentru un depozit de deşeuri aflat în zona Autostrăzii A2, care se întinde pe o suprafaţă de 1,7 hectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Mediu Constanţa a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că pentru rezolvarea unei petiţii, comisarii instituţiei au făcut verificări în zona kilometrului 198 de pe Autostrada A2. 
 
”Pe raza localităţii Valea Dacilor a fost identificat un depozit neorganizat de deşeuri, pe o suprafaţă de circa 1,7 hectare. Pe terenul respectiv au fost găsite deşeuri inerte, precum şi deşeuri vegetale, cauciucuri, deşeuri plastic”, a anunţat Garda de Mediu.
 
Conform sursei citate, Primăria Medgdia a fost amendată cu 40.000 de lei şi a fost stabilit un plan de măsuri cu termene de realizare pentru îndepărtarea deşeurilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.