Primăria municipiului Galaţi va deschide, începând de marţi, patru puncte de strângere a donaţiilor pentru sinistraţii în urma inundaţiilor de săptămâna trecută, unul din aceste puncte fiind destinat colectării materialelor de construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În municipiul Galaţi primăria va deschide trei puncte de colectare, unde cetăţenii vor putea dona alimente neperisabile, apă potabilă, haine şi pături pentru persoanele sinistrate în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Primăriei Galaţi, punctele în care se vor colecta ajutoarele vor fi  pe esplanada de la Potcoava de Aur, pe esplanada de la Sala Sporturilor şi în Piaţa ”General Berthelot” din Micro 40.

Totodată, va exista şi un punct de colectare pentru donarea materialelor de construcţie, acesta fiind amenajat la Staţia de Sortare a Servciului Public ”Ecosal” din cartierul Barboşi.

Cele patru puncte în care cetăţenii pot aduce donaţiile vor fi deschise începând de marţi şi până duminică, 23 octombrie, între orele 9.00 şi 19.00.

Douăzeci şi două de localităţi din judeţul Galaţi au fost afectate de inundaţiile din ultimele zile şi 1.270 de persoane au fost evacuate, dintre care 600 de la Slobozia Conachi, 400 din Cuza Vodă, 250 de la Pechea şi 20 din Schela. Treizeci şi cinci de case din aceste zone au fost distruse de viituri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.