Primăria Constanţa a anunţat că restricţionează total activităţile cu publicul după apariţia unor cazuri de Covid-19 în rândul funcţionarilor publici din cadrul instituţiei, precizând că acţiunile de dezinfecţie vor fi făcute dimineaţa şi seara cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că accesul funcţionarilor publici în sediile instituţiei se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare.
 
"Având în vedere faptul că mai mulţi funcţionari publici din cadrul instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2, se restricţionează total activităţile cu publicul la sediile Primăriei municipiului Constanţa. Acţiunile de dezinfecţie în spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea colegii noştri se vor efectua de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii. Accesul funcţionarilor publici în sediile Primăriei municipiului Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii în spaţiile închise, termoscanarea şi igienizarea mâinilor”, se arată în comunicat. 
 
Primăria a îndemnat cetăţenii care apelează la serviciile instituţiei să utilizeze mijloacele de comunicare online. 
 
Primăria Constanţa anunţase, vineri, că doi funcţionari publici au fost testaţi pozitiv pentru SARS-CoV-2, aceştia fiind internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. De asemenea, Primăria a menţionat că acele două persoane nu au desfăşurat în această perioadă activităţi cu publicul şi nu au intrat în contact cu cetăţenii care s-au adresat instituţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.