Primăria Constanţa face apel la locuitorii municipiului să folosească mijloacele de transport în comun, evitând utilizarea autovehiculelor personale. Circulaţia pe străzile principale şi secundare din municipiu se desfăşoară dificil, în condiţii de iarnă grea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria municipiul Constanţa a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că face apel la cetăţeni să folosească mijloacele de transport în comun şi să evite folosirea autovehiculelor personale.

“Dacă deplasarea este absolut necesară, rugăm constănţenii să nu staţioneze sau să oprească autovehiculele în locuri care ar împiedica accesul autovehiculelor cu competenţe în asigurarea serviciilor de urgenţă şi a utilajelor de deszăpezire. Pentru ca utilajele să poată fi eficiente în acţiunea de deszăpezire, rugăm constănţenii să nu arunce zăpada în locuri în care circulaţia rutieră şi pietonală ar putea fi îngreunată”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că se circulă în condiţii de iarnă grea pe străzile principale şi secundare din municipiu.

De asemenea, 110 angajaţi ai SC Polaris M Holding, 20 de angajaţi ai firmelor prestatoare din domeniul spaţii verzi şi 10 persoane asistate social îndepărtează zăpada din staţiile de autobuz, de pe trecerile de pietoni şi pasajele pietonale.

În adăpostul de urgenţă pentru sezonul rece se află 28 persoane, acestea primind hrană şi ceai cald.

Primăria a mai menţionat că nu sunt probleme cu furnizarea energiei termice şi nici a energiei electrice.

Judeţul Constanţa se află, miercuri, sub avertizare cod portocaliu de frig, ninsori şi viscol. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.