Primăria Capitalei începe, de luni, aplicarea tratamentelor de combatere a ţânţarilor în parcurile administrate de Administraţia, Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), acţiunea urmând să se încheie pe 29 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tratamentele împotriva ţânţarilor se vor face în două etape, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti. Mai întâi se va aplica tratamentul de bază, care va fi repetat la un interval de aproximativ trei zile, în perioada 11- 27 iulie, iar în etapa a doua se vor efectua trei tratamente succesive de combatere a ţânţarilor, din două în două săptămâni de la aplicarea tratamentului de bază, în perioada 10 august- 29 septembrie.

Substanţele folosite pentru combaterea ţânţarilor sunt Aqua K-Othrine EW20 şi Fendona 15 SC, precizează Primăria.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Luni este programată dezinsecţia în parcurile Herăstrău Vechi şi Herăstrău Nou, iar marţi în parcurile Mioriţa, Circului, Bordei şi Floreasca.

Miercuri vor fi efectuate tratamente împotriva ţânţarilor în parcul Cişmigiu, precum şi pe Axa Nord-Sud, inclusiv Aliniamentul Dâmboviţei şi Cartierul Francez.

Pe 21 iulie începe dezinsecţia în Parcul Tineretului, iar pe 22 iulie în Parcurile Carol, Izvor, Sala Palatului şi Unirii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.