Primăria Capitalei transmite că Programul "Supa Comunitară - Toată lumea la masă", destinat persoanelor care aparţin grupurilor vulnerabile şi care, astfel, beneficiază zilnic de o supă sau o ciorbă cu carne/cu legume şi de pâine, s-a dovedit a fi de un real succes, în anul 2021, fiind distribuite aproximativ 60.000 de porţii de mâncare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Foarte mulţi oameni au rămas fără loc de muncă în ultimii doi ani, astfel că programul "Supa Comunitară" vine în ajutorul persoanelor şi familiilor care nu îşi mai pot procura hrană din surse proprii, asigurându-le o masă zilnică oamenilor provenind din categoriile defavorizate”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Generale. 

Cei mai mulţi dintre cei care accesează acest program sunt cetăţenii care provin din sectorul 5 al Capitalei, persoanele adulte fără adăpost/domiciliu, pensionarii şi tinerii ce au ca ultimă formă de învăţământ - şcoala gimnazială.

Potrivit municipalităţii, ”pe întreg parcursul anului 2021, la cele două puncte de servire puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti au fost distribuite 59.280 de porţii de mâncare către 492 beneficiari, după cum urmează: 22.840 porţii de mâncare la centrul din strada Bucur nr. 23, sector 4 36.440 porţii de mâncare la centrul din Şoseaua Viilor nr. 44, sector 5

Primăria Capitalei reaminteşte oamenilor care se confruntă cu greutăţi financiare, persoanelor bolnave, în vârstă sau care traversează perioade dificile, să acceseze programul "Supa Comunitară", zilnic, între orele 12.00 - 15.00, de luni până vineri.

Programul se adresează tuturor grupurilor vulnerabile, fără a fi obligatorie deţinerea unui document de identitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.